miercuri, 25 septembrie 2013

Reuniune internaţională la Galaţi pe proiectul “RÂURI CURATE - MARE CURATĂ”

Vineri 27 septembrie, la sediul Centrului de Consultanţă Ecologică din Galaţi, se va desfăşura întâlnirea de lucru a coordonatorilor proiectului de mediu “RÂURI CURATE - MARE CURATĂ – Acţiune comună pentru mediu a ONG-urilor din Bazinul Mării Negre”(vezi aici), din toate cele cinci ţări implicate, potrivit comunicatului de presă transmis de către CCEG.

Prof. Petruţa Moisi (foto), coordonator comunicare în cadrul CCEG a anunţat că, în cadrul şedinţei se va dezbate stadiul la care fiecare ţară şi-a îndeplinit sarcinile prevăzute prin proiect, dificultăţile întâmpinate dar şi succesele înregistrate. 
"CCEG, în calitate de coordonator al proiectului şi organizator al întâlnirii de lucru, îşi propune să asigure un cadru lucrativ şi pentru derularea fazei următoare. Proiectul constituie o provocare atât prin complexitatea problemelor din Bazinul Mării Negre în ţările implicate, cât şi prin diversitatea socio-politica din zona vizată prin proiect. Întalnirea de la Galaţi va analiza rezultatele obţinute până la această dată", a subliniat prof. Moisi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu