sâmbătă, 20 septembrie 2014

Primăria Galați a fost vizitată de consilierul politic al Ambasadei SUA în România, Joe Trimble

După ce a vizitat Tulcea (vezi aici), Joe Trimble, consilierul politic al Ambasadei SUA în România, a vizitat vineri Primăria Galaţi. Cu acest prilej, s-a întâlnit cu primarul Marius Stan și cu city managerul Aurel Vlaicu, de la care a aflat care sunt principalele investiții pe care primăria intenționează să le dezvolte.

Primarul municipiului Galați, Marius Stan, l-a primit astăzi pe consilierul politic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Joe Trimble.
Diplomatul american s-a aflat într-o scurtă vizită de lucru în orașul nostru, pentru a cunoaște mai bine realitățile economice, sociale și politice din zonă.

Primarul Marius Stan i-a prezentat oaspetelui american situația economică a Galațiului, contextul politic actual și i-a vorbit pe larg despre cele mai importante proiecte de investiții pe care municipalitatea le are pe agendă, lansând totodată și o invitație către investitorii americani să își îndrepte atenția spre Galați”, s-a aflat din comunicatul biroului de presă al primăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu